Kokią audioknygą Tu norėtum išgirsti Audiotekoje?

„Sakykite, o kaip jūs atsirenkate knygas garsinimui?“ – klausimas, kurį paskutiniu metu išgirstu vis dažniau. Mat sparčiai Lietuvoje populiarėjant audioknygoms, vis dažniau sulaukiu ir kvietimų apie tai papasakoti radijo laidose ar duoti interviu spaudai.

Dar visai neseniai atsakymas buvo toks, kad „na, aš daug skaitau, taip pat klausau daug audioknygų anglų kalba ir, atradęs gerą knygą (tokią, kurią tiesiog BŪTINA išleisti), imu ją ir įgarsinu.“

(taip, prisipažįstu, esu išleidęs keletą audioknygų tik dėl to, kad knyga buvo populiari, bet jau ne kartą įsitikinau, kad vaikytis madų – visiška kvailystė, ir kad kur kas teisingesnis kelias yra leisti knygas, kurios įdomios tau pačiam ir jau susikūrusiai audioknygų bendruomenei)

Kiek vėliau atsakymas tapo: „Mes čia pasitariame su kolektyvu ir visi nusprendžiame, ką toliau garsinsim“.

Visgi labai norėčiau, kad atsakymas kuo dažniau būtų:

„Šita audioknyga atsirado, nes jos pageidavo lietuviškų audioknygų bendruomenė!“

Ateityje svajoju sukurti forumą, kuriame galėtume dalintis idėjomis ir jas aptarinėti. Bet pradžiai noriu padaryti mini apklausą, kad geriau suprasčiau, ar to tikrai norite ir Jūs!

Taigi, trys klausimai tau. Pirmieji du štai čia:

O dabar noriu paprašyti, kad komentaruose įvestum, kokių konkrečiai audioknygų lauki labiausiai. Rekomenduoju ne tik siūlyti savo atsakymus, bet ir balsuoti už/prieš komentaruose jau paminėtas audioknygas, spaudžiant ant rodiklyčių aukštyn/žemyn.

Komentarus ketinu peržiūrėti labai skrupulingai, tad tikrai drąsiai komentuokite ir galite net kviesti kitus balsuoti už Jūsų labiausiai laukiamą audioknygą. O aš taip pat pasiūlysiu knygas, kurias norėčiau artimiausiu metu išgirsti Audiotekoje.

Komentarai čia pat kiek žemiau: ⬇️


Apie Autorių

Aurimas Mikalauskas

Facebook Instagram YouTube

Audioknygos mane lydi kelionėse, sportuojant, vartantis paplūdimyje, važiuojant dviračiu, kartais net ir miegant. Knygą paimti į rankas ne visada spėju, o audioknygai laiko randu kasdien. Plačiau.


Pasidalink: