kodėl mums nepavyksta pasikeisti?

Pastebėjai, kad kartais asmenybės pokyčiai vyksta labai sunkiai? Tiksliau… dažnai visai nepavyksta jų padaryti.

Atrodo, viską darai teisingai: vizualizuoji, rašaisi svajones, norus, keli tikslus, suplanuoji kaip jų sieksi. Bet galiausiai — toks jausmas, kad pats sabotuoji savo planus, o norimų rezultatų taip ir nepavyksta pasiekti.

Šiandien Audiotekoje pasirodžiusioje Dr. Joe Dispenza audioknygoje…

ATSIKRATYKITE ĮPROČIO BŪTI SAVIMI

… autorius teigia, kad tai nėra nei labai keista, nei neįprasta. Ir tą galima paaiškinti moksliškai.

Per savo gyvenimą mes taip įprantame elgtis ir mąstyti nuspėjamai, kad visa tai „įauga“ net į mūsų kūno atmintį. Ir jeigu pradedame mąstyti, ar net elgtis kitaip — visa mūsų esybė tam priešinasi. Taip labai greit grįžtame į senas „vėžes“.

Remdamasis naujausiais kvantinės fizikos ir kitų mokslų atradimais, jis ne tik paaiškina (beje, labai išsamiai), kodėl taip vyksta, bet ir pateikia 7 žingsnių procesą, kaip daryti esminius asmenybės pokyčius.

Jis kalba ne apie mažus pokyčius (sveikiau maitintis, sportuoti, ar mesti rūkyti) — nors tai irgi nesunkiai įmanoma — bet apie visa sudrebinančią tavęs-neįmanoma-atpažinti transformaciją. Kitaip tariant, virsmą kitu žmogumi.

  • Nori kardinaliai pakeisti savo profesiją? Tu gali!
  • Nori susirasti gyvenimo meilę? Tu gali!
  • Nori 3 metus keliauti po visą pasaulį? Tu gali!
  • Nori sukurti verslo imperiją? Tu gali!
  • Svajoji apie namą ant ežero kranto? Gali ir jį turėti!

O tam, kad gautum ko nori — turi tapti žmogumi, kuris gali tai turėti.

7 žingsniai

Štai knygoje pateiktas septynių žingsnių procesas:

  1. Indukcija — parengiamasis žingsnis, atveriantis kūrybinę būseną,
  2. Atpažinkite — nustatykite problemą, kurią reikia išspręsti,
  3. Prisipažinkite ir paskelbkite — tai pažeidžiamumo žingsnis,
  4. Atsiduokite — paleiskite norą viską sukontroliuoti,
  5. Stebėkite ir priminkite sau — kokiu žmogumi nebenorite būti,
  6. Nukreipkite mintis nauja kryptimi — „NE“ senoms programoms,
  7. Kurkite ir repetuokite — susikurkite naująjį „aš“ ir repetuokite tai.

Dizpenza knygoje labai daug dėmesio skiria ne tik šiam procesui, bet ir kodėl — jeigu jau bandei tai daryti — iki šiol tau nepavyko.

Vienas dalykas, kuris man knygoje pasirodė labai svarbus — tai emocinis patyrimas vizualizuojant norimą gyvenimą. Žiūrint retrospektyviai, mano gyvenime realizavosi būtent tie norai, tos svajonės, kurių troškau visa širdimi, kuriuos vizualizuodamas — pilnai išgyvenau, patyriau, lyg tai jau turėčiau savo gyvenime.

Gal tai ir yra tas trūkstamas ingredientas tavo gyvenime?

O dėl mokslinio pagrindimo — kaip ir bet kas, kalbantis apie metafizinius reiškinius (tokius, kuriuos sunku ar net neįmanoma įrodyti), Dispenza taip pat sulaukė kritikos — ypač dėl argumentų pasinaudojant kvantinės fiziks teoriją. Tačiau viena aišku — ar tai būtų placebas ar ne — šie metodai veikia. Greičiausiai ir tu turi to įrodymų ir iš savo gyvenimo.

Tad kodėl tuo nesinaudoti? Juk ir elektra naudojamės jau porą šimtų metų, nors dauguma mūsų nelabai suprantam, kaip ji veikia.

Patiks jeigu patiko

Jeigu dar nesi tikras, ar ši audioknyga tau patiks — štai kelios knygos, kurias galbūt jau girdėjai ar skaitei:

Jei bent viena sudomino — šansai tikrai dideli, kad ir Joe Dispenza audioknyga „Atsikratykite įpročio būti savimi“ tau patiks.

Apie autorių

Dr. Joe Dispenza yra tyrėjas, lektorius, knygų autorius ir konsultantas. Jis studijavo biochemiją, turi neurologijos bakalaurą, chiropraktikos daktaro laipsnį.

Vėliau jis jau savarankiškai gilinosi į neurologiją, smegenų veiklą ir jų chemiją, ląstelių biologiją, atminties formavimąsi, tyrė senėjimo ir ilgaamžiškumo veiksnius. Ir toliau tai daro, tad būtinai artimoje ateityje išleisim ir naujausias jo knygas.

O dabar kviečiu pasiklausyti pirmųjų 30-ties minučių iš šios audioknygos — per jas gan iš arti susipažinsi su visu knygos turiniu, autoriaus stiliumi bei pagrindinėmis idėjomis.

Trumpai apie audioknygą:

Autorius: Dr. Joe Dispenza
Pavadinimas: „Atsikratykite įpročio būti savimi: kaip nusimesti seną protą ir susikurti naują“
Skaito: Gabrielius Jucevičius
Trukmė: 9 val. 44 min.
Ištrauka: 30 min.

Nemokamos ištraukos pasiklausyti gali čia.

Linkėjimai,


Apie Autorių

Aurimas Mikalauskas

Facebook Instagram YouTube

Audioknygos mane lydi kelionėse, sportuojant, vartantis paplūdimyje, važiuojant dviračiu, kartais net ir miegant. Knygą paimti į rankas ne visada spėju, o audioknygai laiko randu kasdien. Plačiau.


Pasidalink: